Logosmall

Verzenden & retourneren

 

  Nederland Waddentoeslag België Frankrijk en Duitsland

 PAKKET KLEIN:
 accessoires en klein materiaal

€4,95 €3,- €8,95 €12,95

 PAKKET MEDIUM:
 grotere materialen en breekbare    
 producten, zoals vloerplaten en
 reserveonderdelen

€12,95 €3,-  €16,95  €22,95

 PAKKET XL:
 grote pakketten en afhaalpakkers

 €39,-  €20,-  €59,-  €199,-

 PAKKET GRATIS:
 Houtkachel en /of complete  rookgasafvoersystemen

 €0,-  €0,-  €0,-  €199,-

Verzenden:

Accessoires en klein materiaal: Levertijd 1-3 werkdagen tenzij speciale bestelling (staat vermeld bij het product).

Accessoires worden per koerier verzonden, u ontvangt daarvan een track&trace code.
Verzendkosten Nederland: €4,95 (waddeneilanden-toeslag €3,-)
Verzendkosten Belgie: €8,95
Verzendkosten Duitsland / Frankrijk: €9,95

Kachelpijpen / vloerplaten / kwetsbare onderdelen: levertijd 1-3 werkdagen tenzij anders vermeld (levertijd 1-3 weken, staat vermeld bij het product):

Pakketten worden per koerier verzonden, u ontvangt daarvan een track&trace code.
Verzendkosten Nederland: €12,95 (waddeneilanden-toeslag €3,-)
Verzendkosten Belgie: 16,95
Verzendkosten Duitsland / Frankrijk: €22,95

Houtkachels: Gratis verzending!

GRATIS verzending van houtkachels in Nederland en Belgie! Bezorging is op afspraak. De kachels worden geleverd met onze vaste chauffeurs, zij maken vooraf een afspraak met u over de levering. Levering naar Duitsland of Frankrijk kost €199,-. Vraagt u vooraf een offerte, dan vragen wij de dagprijs op zodat het mogelijk voordeliger kan.
Levering is op de begane grond en -zover mogelijk- zal de kachel op de gewenste plaats worden gezet. Indien de kachel naar binnen kán worden gebracht, zorgt u aub zelf voor een deugdelijke bescherming van uw vloer, omdat de bezorger met een palletwagen- dan wel steekwagen- de kachel op zijn plaats zal zetten.
Controleert u de kachel en de materialen direct op zichtbare schade, reclamaties achteraf kunnen niet worden gehonoreerd.
Het naar binnen brengen van de kachel en/of materialen is volledig voor uw eigen risico: de bezorger- noch wij- is aansprakelijk voor eventuele schade aan het product dan wel uw interieur als gevolg van het binnenzetten van de kachel. Bij zendingen die geweigerd worden dan wel niemand aanwezig is om de zending in ontvangst te nemen worden de transportkosten aan u doorberekend.
Uitgezonderd: zogenoemde afhaalpakkers worden niet gratis geleverd. Dit zijn vaak kleinere en lichtere kachels welke makkelijk zelf vervoerd kunnen worden.
Verzendkosten afhaalpakkers:
Verzendkosten Nederland: €39,- (waddeneilanden-toeslag €20,-)
Verzendkosten Belgie: €59,-
Verzendkosten Duitsland / Frankrijk: €199,-

Retourneren:

Onbeschadigde en origineel verpakte materialen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen per bode of in de winkel geretourneerd worden. Per bode dienen de materialen verpakt te zitten in een omdoos. De kosten voor de bode komen voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de artikelen, in goede en ongebruikte staat alsmede in de originele verpakking, wordt het bestelbedrag binnen 7 dagen aan u terug betaald.
De terugbetaling geschiedt per bank.

Vloerplaten en speciaal bestelde artikelen (kachels, verloopstukken, vervangingsonderdelen, spare parts e.d.) worden niet retour genomen. Vraag altijd naar de retour mogelijkheden bij twijfel. Onze algemene voorwaarden zijn eveneens van toepassing, u vindt deze door hier te klikken.

Retouradres: Kampweg 8A, 5854 RD Bergen